Trendseterice obožavaju "Love" narukvice

Narukvice humanitarnog predznaka nastale u suradnji glazbenice Lane Jurčević i Dive, osvojile su poznate zaljubljenice u modu...
Vidi originalni članak

Neke od najbolje odjevenih dama Hrvatske kojima je moda u malome prstu, a njihove genijalne odjevne kombinacije obožavaju modni fotografi, jednostavno nisu mogle odoljeti narukvicama "Love" iz kolekcije "Be engaged" koje je, u suradnji s Divom, dizajnirala poznata glazbenica Lana Jurčević. No, osim što su savršen komad nakita, "Love" narukvice su i humanitarnog karaktera. Naime, čak 10 kuna od svake prodane narukvice donira se udruži "Veliko srce malom srcu", neprofitnoj udruzi koja pomaže djeci s urođenim srčanim manama i raznim bolestima. Još uvijek su u prodaji u Kozmo drogerijama, stoga - požurite!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".