Trendseterice dizajnersku torbu poput njezine jednostavno obožavaju, a mi znamo gdje je možete kupiti!

Basic kombinaciju nadopunila je upečatljivim detaljem
Vidi originalni članak

Traper suknja i basic majica u bijeloj ili crnoj boji najbolja su ljetna uniforma, a nikad neće izgledati dosadno zahvaljujući cool detaljima s kojima se može nadopuniti.

Budući da se radi o prilično jednostavnom spoju, "dopušteno" je ubacivanje upečatljivih detalja, a zgodna dama sa zagrebačkog Cvjetnog trga odlučila se za izvrsnu torbicu. Radi se o modelu s Marc Jacobs potpisom, a trendseterice ga ovog ljeta jednostavno obožavaju. Torba dolazi u nekoliko boja i s različitim dizajnom remena, a na web shopu smo pronašli sličnu varijantu po cijeni od 295 dolara. Uz super torbicu, kombinirala je i genijalne natikače, omiljenu obuću svih dama ovog ljeta. Za čistu peticu, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".