Trendovi koje mnogi poznati već nose na plaži, a bit će pravi hit ovog ljeta

Što se nakita tiče, vrlo rijetko odstupamo od klasičnog zlata i srebra. No, sljedeći odmor iskoristite kao razlog da se malo više razigrate sa svojim nakitom, počevši s ogrlicama od perli
Vidi originalni članak

Ljeto možda još nije službeno počelo, ali sunčani dani i više temperature potaknule su nas da razmišljamo unaprijed. S obzirom na to da žive sasvim drugačije živote od većine, slavne osobe znaju ponešto o odijevanju, pa od koga bolje potražiti inspiraciju? Čini se da su zvijezde uskladile svoje godišnje odmore, jer toliko stilski slavnih osoba upija zrake na nekom egzotičnom odredištu, kako piše Who What Wear. Od kupaćih kostima preko modnih dodataka, sve do aktualnih sunčanih naočala, ovo su najveći ljetni trendovi koje poznati već nose.

Trendovi kupaćih kostima obično su indikativni za šire modne trendove koje vidimo u bilo kojem trenutku, a to se svakako odnosi na trend bikinija s lureksom koji slavne osobe, uključujući Lizzo, nastavljaju birati. Šljokičasti dizajn čini ga otmjenim i glamuroznim.

Što se nakita tiče, vrlo rijetko odstupamo od klasičnog zlata i srebra. No, sljedeći odmor iskoristite kao razlog da se malo više razigrate sa svojim nakitom, počevši s ogrlicama od perli koje ukrašavaju dekolte mnogih poznatih, od Hailey Bieber do Simone Ashley. Ova ogrlica dolazi u toliko mnogo boja, tako da je možete savršeno uskladiti s ostatkom kupaćeg kostima.

Ovih je dana pokrivalo koje odaberete jednako važno kao i kupaći koji nosite ispod njega. Ako niste sigurni kako izgleda vaša estetika na plaži, počnite s nečim jednostavnim poput lanene košulje Jasmine Tookes. Ovo će izgledati lijepo sa svijetlim bikinijem ili kupaćim kostimom ispod.

Mnoge djevojke vole svoju zaštitu od sunca, zbog čega se priklanjaju šeširima. Ne samo da će široki rub ponuditi vašem licu veću zaštitu od sunčevih zraka, već će vam također pomoći da postignete onu Y2K estetiku. It djevojke poput Hailey Bieber upravo su postavile ovaj trend na plaži.

Ako su vam linije od preplanulosti primarna briga, slijedite primjer Tracee Ellis Ross i uložite u gornji dio bikinija bandeau – što jednostavniji, to bolji.

Kao i bandeaus, još jedan oblik koji vidimo već ove godine je povratak kupaćih kostima s visokim izrezom na nogama kao iz 80-ih. Sve to prepisujemo efektu Pamele Anderson, koja je ove godine izdala vlastitu liniju kupaćih kostima.

Iako se možda nekada smatralo passé uskladiti odjeću s bikinijom, moda se okrenula za 180 stupnjeva. Sada, slavne osobe traže kombinacije koje savršeno odgovaraju njihovim koferima i bikinijima, stvarajući vrlo luksuznu estetiku u procesu. Dodajte torbu za košaru kako biste izgledu dali dašak Rivijere.

Ako postoji jedna stvar za koju znamo da je istinita o modi, to je da se ona uvijek vraća. A upravo sada svjedočimo ponovnom oživljavanju leopard printa, koji se također pokazao vrlo popularnim u kupaćim kostimima. Samo pitajte Lauru Harrier.

Ljeto nam je sve bliže, a mi vam donosimo najljepše kratke hlače iz popularnog dućana:

FOTO: Zara Suknja hlače na vezanje 19,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače s uzorkom 29,95 EUR FOTO: Zara Bermude s našivenim džepovima 19,95 EUR FOTO: Zara Bermude z1975 baggy paperbag s remenom 22,95 EUR FOTO: Zara Prugaste kratke hlače pidžama stila 25,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače visokog struka s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače s ažurom 29,95 EUR FOTO: Zara Bermude s rupičastim vezom 22,95 EUR FOTO: Zara Suknja hlače na preklop s gumbima 22,95 EUR FOTO: Zara Bermude paperbag od popelina 22,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače curved high-waist 22,95 EUR FOTO: Zara Suknja-hlače z1975 na preklop s gumbima 22,95 EUR FOTO: Zara Prugaste kratke hlače s remenom 25,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače elastičnog pojasa s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Bermude od trapera s remenom baggy 25,95 EUR FOTO: Zara Paperbag bermude s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Bermude od mješavine lana 22,95 EUR FOTO: Zara Satenske kratke hlače 19,95 EUR FOTO: Zara Kratke hlače od trapera visokog struka 22,95 EUR FOTO: Zara Satenske kratke hlače 19,95 EUR

Poznata zagrebačka slastičarnica Meet Mia ima četiri nova ljetna okusa krafni koje vrijedi isprobati
Otkrijte najpoželjnije frizure za vjenčanja koje su dominirale na Barcelona Bridal Fashion Weeku
Kendall Jenner u najhrabrijoj kombinaciji do sad: Kratkom crnom haljinom prihvatila trend 'golog odijevanja'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".