Trendi outwear za kišno proljeće

FOTO: Zara, Net-a-Porter, Asos, mango FOTO: Asos FOTO: mango FOTO: Asos FOTO: Zara FOTO: mango FOTO: Zara FOTO: Zara
Proljetni pljuskovi ne znače da odmah na sebe trebate nabaciti bezličnu odjeću. Donosimo vam nekoliko trendi prijedloga pomoću kojih ćete zasjati i na kišni dan...
Vidi originalni članak

Proljeće je vrlo prevrtljivo, a slaganje modnih odjevnih kombinacija ponekad zna biti prava muka. Kako ne biste ne morali u shopping po kiši, donosimo vam trendi outwear koji možete naručiti iz udobnosti vašeg kauča preko online shopova.

Izaberite lagani, dobro krojeni baloner koji ima remen u struku, te ističe liniju. Mantili su klasična moda i ujedino odlična zaštita od kišnog vremena i vjetra. Daju bezvremeni šik izgled iz sezone u sezonu.

Ljubitelji casual stila mogu se odlučiti za parku u zahvalnoj maslinastoj boji. Zanimljiv odjevni predmet su i kabanice koje nas podsjećaju na djetinjstvo i igranje u lokvama nakon kiše.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".