Trendi producentica Jelena Veljača uvijek nam je odlična stilska inspiracija

Producentica je uvijek odlično odjevena, a drukčije nije bilo ni ovog puta! Prisjetili smo se jednog njenog stylinga koji je svojim fotoaparatom ulovio Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Jelena Veljača ovom je prilikom pokazala odličan outfit za prijelazno razdoblje. Ovih dana producentica poziva na prosvjed koji će se održati 16. ožujka u Zagrebu, a pokrenuta je i Facebook grupa #spasime. Prosvjed će se održati protiv rastućeg vala obiteljskog, ali i svakog drugog nasilja u Hrvatskoj.

Producentica nam je tada rekla kako ju je suknja inspirirala kad ju je vidjela u kampanji Michael Korsa i dodaje da je to njezin jesenski it komad.

Kombinirala ju je s casual komadima:

Općenito volim jewel colors i ovo vrijeme me vuče tim bojama. Severova torba mi je među najomiljenijima otkako je imam već deset godina.

Osim spomenutih komada, Jelena nosi jaknu Theoryno name mušku košulju i čizme Royal Republic.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".