Trend za najhrabrije: Ove dame odustale su od nošenja grudnjaka u javnosti

Pokreću li novi trend?
Vidi originalni članak

Ako razmišljate o tome koji novi holivudski trend možete isprobati, možda će vam se svidjeti onaj kojeg su ove tople sezone odlučile pokrenuti poznate dame. Riječ je o tome da su se dame vratile u devedesete godine i jednostavno odlučile ostaviti grudnjake - kod kuće! Ipak, ovakav look nije namijenjen isključivo street style-u, već ga zvijezde nose i na crvenom tepihu, a mi smo odabrali najzanimljivije outfite! 

Miley Cyrus ovakav je look izabrala za nastup kad je nosila bijeli crop top, a, bez obzira na to što je jedna od mlađih zvijezdi, Lily-Rose Depp hrabro ide u korak s modnim trendovima pa je za crveni tepih odlučila odjenuti bijelu haljinu sa zlatnim detaljima, no bez grudnjaka, što je u ovom slučaju bio pogodak!

Bella Hadid ne bira priliku kad će odjenuti outfit bez grudnjaka - neovisno o tome sprema li se na let zrakoplovom, šetnju gradom ili crveni tepih, ona je definitivno odlučila da bez njega može, ali takav look sjajno nosi! 

Slično kao i manekenka Bella, i Selena Gomez se sve više pojavljuje bez grudnjaka, neovisno o prilici, nisu joj više potrebni ni za crveni tepih, ali ni za bezbrižno uživanje u slobodnom vremenu. Poznato je da je Selena modna ikona pa se pitamo hoće li je brojne djevojke slijediti u ovom trendu?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".