Trend: Sve vrste trapera

FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: europa 92 FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver FOTO: Getty/Guliver
Traper već nekoliko sezona ne izlazi iz mode, ali nakon serija skinny jeansa niskog i visokog struka, u modu osim već standardnog boyfriend jeansa, ulazi i tzv. mom jeans i skater hlače, trapezice... Možemo reći kako se upravo već spomenuti skinny jeans najmanje nosi!
Vidi originalni članak

Nose se traper jakne, posebice nonšalantan, retro kroj iz 90-ih, traper suknje koje ove sezone jednako dobro izgledaju u mini (hvala Rihanna!), midi i maxi dužini, uske i široke traper haljine i tregerice, no zadržali bi fokus na trapericama, koje najčešće nosimo, a ove sezone doživljavaju pravi boom stilova; proljeće uistinu donosi za svakoga ponešto!

Uske trapezice s dugim zvono nogavicama već su često viđene i kod nas, no fashionistice će posegnuti za tzv. "cropped flare" trapericama tj. kratkim trapezicama. Ovdje zvono nogavica završava oko ili iznad gležnja i izvrsno izgledaju uz visoke pete, dok će na mršavicama i visokim djevojkama vrlo cool izgledati i uz tenisice. Općenito, ove sezone će traperice u kraćoj varijanti dobro prolaziti u svim krojevima i bojama.

Prošla godina uvjerljivo je bila sezona potrgana trapera, no hit se nastavlja. Bilo da preferirate ofucanost ili velike rupe, jedno i drugo preporučuje se u bilo kakvoj traper kombinaciji, kao i bilo kakva oštećenost trapera bojom. Uz to, popularni su i modeli traperica koji na dnu nogavica imaju stilizirane resice od izvučena trapera. 

Već je po asortimanu high street brendova jasno vidljivo kako je iznimno popularno nositi ukrašene traperice. Iako ovakav model možete lako napraviti i kod kuće, već sad je lako pronaći modele sa zakovicama, bedževima, perlama i različitim šljokičavim aplikacijama i ušicima. Za razliku od ostalih trendi modela, traper s aplikacijama uvjerljivo daje najveći statement. 

Poigravanje traperom vidljivo je i u patchwork trendu gdje se komadi trapera spajaju u mini suknje A kroja, duge traper jakne i košulje. Ovim trendom, ali i rasparanim trapericama, mom jeansom i skater hlačama jasno je kako 90-e iz mode neće izaći uskoro. Upravo comeback baggy tj. skater jeansa vidimo kao najveću modnu promjenu na koju ćemo se u Hrvatskoj, vjerujemo, još neko vrijeme ufuravati - ipak, djevojke se najčešće najugodnije osjećaju u klasičnom traperu. 

Europa 92 nudi najrazličitije trendi traper komade za proljeće, pa i traper suknje i tregerice. Neke od naših favorita pogledajte u galeriji!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".