Trend report: Moderni etno

FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos FOTO: Asos
Nova proljetno ljetna sezona, kao i uvijek, donjela nam je nove trendove. Neki od njih posebno su nas oduševili a jedan od njih je sigurno moderni etno kojeg obožavamo!
Vidi originalni članak

Svake sezone u moru novih trendova jedan od njih posebno se istakne. Tako su ove godine omiljene nam dućane preplavili etno uzorci začinjeni nekim sasvim novim modernim štihom kojeg obožavamo! Šarene boje, simpatični pomponi i nakit koji podsjeća na stare dukate okosnica su ovog stila koji će posebno oduševiti one koji su i inače obožavatelji ležernog boho stila. Na Asosu smo za vas izdvojili najbolje komade. Uživajte!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".