Trend koji se neće svima svidjeti: Cure obožavaju "bicke", nose ih čak i u kombinaciji sa sakoom ili bluzom

Biciklističke hlačice, popularno zvane "bicke", još su jedan trend koji nam se vratio iz devedesetih godina, a popularizirala ga je Chiara Ferragni
Vidi originalni članak

Kad ih je Chiara Ferragni isfurala prije gotovo dvije godine, znali smo da nam se vratio još jedan trend koji je dominirao devedesetim godinama prošlog stoljeća - biciklističke hlačice. U početku su bile rezervirane isključivo za sportske i ležerne prigode, no sad cure ih sad nose u kombinaciji s bluzama, čak i sakoima! 

Iako se na početku činilo da je riječ o prolaznom trendu koji ipak neće zaživjeti, društvene mreže i gradske ulice pokazale su suprotno jer ih cure jednostavno obožavaju! To potvrđuje i ponuda i high street dućanima jer je gotovo svaki brend predstavio svoj model. Najpopularnije su, očekivano, one u crnoj boji, a ako želite napraviti odmak od klasike, tu su modeli u bijeloj, bež i sivoj boji.

Glazbenica Nika Turković odabrala je bijeli model i kombinirala ga s topićem, crnim sakoom i vintage sandalama te pokazala kako nositi bicke u nešo elegantnijim kombinacijama. 

Influencerica i diplomirana pravnica Isabella Rakonić nosi ih u sportsko-elegantnom izdanju, uz top s puf rukavima, popularnim glomaznim tenisicama i najtraženijom torbom ove sezone, onom s potpisom talijanskog luskuznog brenda Bottega Veneta.

Influencerica Donna Lugonja Petković u svoju je kolekciju dodala modele u crnoj i bijeloj boji, a isfurala ih je u ležernim prigodama. Bijele "bicke" kombinirala je s običnim t-shirtom, Valentino tenisicama i cool balonerom, dok je crne bicke isfurala uz trendi glomazne tenisice i upečatljivu torbicu.

Uz bicke, i bermude su pravi ljetni hit: Izdvojili smo najljepše s dizajnerskim i high street potpisom:

FOTO: H&M 29 € FOTO: Stradivarius 119 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Zara 199 kn FOTO: Outnet Sally LaPointe, 422 € FOTO: Outnet J.W. Anderson, 201 € FOTO: H&M 29 € FOTO: H&M 29 € FOTO: Bershka 169 kn FOTO: Bershka 99 kn  

Cure obožavaju strappy sandale, a u high street dućanima ima odličnih modela:

FOTO: Zara 349 kn FOTO: Zara 449 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: H&M 20 € FOTO: H&M 30 € FOTO: H&M 20 € FOTO: H&M 18 € FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 119 kn FOTO: Stradivarius 229 kn FOTO: Stradivarius 199 kn FOTO: Stradivarius 119 kn

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".