Trend koji obožavaju: Kakva sve odijela nose poznate Hrvatice?

Velik broj ljubitelja mode podržao je i drugi dan Zagreb Fashion Destinationa, a nama se čini kao da je dress code bio - žensko odijelo
Vidi originalni članak

Blogerica Andrea Andrassy pojavila se u jarkožutom odijelu koje je uparila s torbicom oko struka, a ova joj boja zaista dobro stoji. 

U jarkoj boji pojavila se i glumica Tara Rosandić. Odijelo u koraljnoj boji stoji joj kao saliveno, a uz njenu crvenkastu kosu baš se divno uklopilo. 

Mali odmak od klasike pokazala je naša operna pjevačica Sandra Bagarić. Sandra se od glave do pete okupala u šljokice i to tamnoplave, a struk je istaknula širokim crnim remenom.

Ovaj trend ženskih odijela nije zaobišao ni našu poznatu violončelisticu Anu Rucner. Ona je zablistala u satenskom odijelu ljubičaste boje. 

U vrlo trendi izadnju - kariranom odijelu, na reviju je došla i glumica Ana Begić Tahiri. Vrlo široke nogavice odličan su odabir za one sa zaobljenom figurom jer ističu bokove i čine figuru izbalansiranom. Ana ispod sakoa nosi bijeli T-shirt, pa je cijelom stylingu dala pomalo casual predznak.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".