Trend koji ne viđamo često: Metalik bikini ovoj zgodnoj djevojci stoji - fantastično!

Na preplanulu put ovakav izbor je zaista - pun pogodak!
Vidi originalni članak

Prezgodnu Anju Dujaković na Instagramu prati gotovo 60 tisuća ljudi, a njeni outfiti zaista privlače pažnju. Ovaj put pozirala je u odličnom srebrnom metalik bikiniju. Inače, model gornjeg dijela ovog kupaćeg vrlo je popularan, a to je onaj s istaknutom žicom. 

Anja je u kupaćem pokazala svoje isklesano tijelo, ali i zavidnu preplanulost, pa se svjetlucavi kupaći još više istaknuo. Ovakav badić možete nabaviti u online shopu Fashion Nova. Naravno, ispod fotografije nisu izostali ni komentari pohvala, a ako ove godine želite isprobati nešto drukčije predlažemo da nabavite jedan metalik kupaći kostim. 

Ako za vikend planirate na more, predlažemo što ponijeti tako da izbjegnete prebacivanje sadržaja cijelog ormara u kofer 😉: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".