Trend kojeg volite ili preskačete: I 2022. obilježit će "špicerice", tajice koje su bile hit osamdesetih godina

Tajice s elastičnom trakom ponovno se mogu pronaći u ponudi omiljenih dućana, a riječ je o jednom od komada o kojem svatko ima mišljenje
Vidi originalni članak

Trendovi u modnom svijetu dolaze, odlaze i ponovno se vraćaju, a upravo se to događa sa "špicericama", tajicama s elastičnom trakom koje su obilježile razdoblje osamdesetih godina prošlog stoljeća. Posljednjih nekoliko sezona u njihovom je znaku, a to potvrđuju odjevne kombinacije na gradskim ulicama, kao i stajlinzi na društvenim mrežama, ali i ponuda u trgovinama. 

Tako smo ih još u svibnju prošle godine uočili na jednoj od akterica naših modnih priča sa zagrebačkih ulica. PR menadžerica Ivana Škarić tada je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji u kombinaciji sastavljenoj od špicerica, sakoa i mokasinki, a upravo tako izgleda i jedna od najtrendi kombinacija ove jeseni. 

Osim u kombinaciji sa sakoom, špicerice viđamo i u paru s predimenzioniranim sweatshirtima koje cure biraju kad žele postići ležerniji prizvuk, a izvrsno izgledaju i kad se nose sa slingback cipelama i bijelom košuljom, što je sjajan odabir za večernji izlazak kad niste raspoloženi za traperice ili suknju. 

Najpopularniji model špicerica je, očekivano, onaj u crnoj boji, no ako tražite nešto odvažnije, možete isprobati model u bež boji ili nekoj jarkoj, poput crvene, što je izbor koji neće proći nezamijećeno. Takav je model odabrala uvijek genijalno odjevena Dora Predojević čije su kombinacije svakodnevna stilska inspiracija

Tajice s elastinskim trakama za stopala pronašli smo u nekoliko dućana, kao što su Zara, Mango i H&M, a možete ih pronaći i na popularnim web shopovima poput Asosa. 

 

Dama od koje možemo učiti o stilu: Oduševio nas je drugačiji smisao za modu umirovljene profesorice književnosti

Moniki Olujić izvrsno pristaje najtraženija jakna sezone: Nosi torbu koju bi "odobrila" i Carrie Bradshaw

Ljepotica prošetala gradom u kaputu koji odolijeva prolaznosti trendova: 'Više sam za klasiku, trendove baš i ne pratim'

Maja Tedeschi uvijek je besprijekorno odjevena: Izborom upečatljivih čizama napravila je super odmak od klasike

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".