Trend kojeg obožavate ili "preskačete": Trendseterice nose minijaturne torbe u koju stanu tek ključevi ili ruž!

Najpopularniji odabir je Chanelov prošiveni model u klasičnoj crnoj boji s perlicama umjesto remena. Osim Chanela, u kolekciju su minijaturne torbice dodali i mnogi drugi brendovi, a među traženijima definitivno je Jacquemus
Vidi originalni članak

Kad smo u potrazi za novom torbom, čak i kad je riječ o mini-modelima, uvijek tražimo one u koje će nam stati barem osnovno - novčanik, maramice, mobitel, ključevi i sitnice poput balzama ili ruža za usne. Ipak, Chanel je ove sezone predstavio nešto potpuno drugačije, a trendseterice su novim trendom potpuno oduševljenje.

Riječ je o sasvim minijaturnim torbicama s potpisom francuske luksuzne kuće u koju stanu tek ključeve, slušalice ili ruž. Najčešće se nose tek kao detalj, i to u kombinaciji s drugom torbom. Zanimljivo je i kako i poznate svjetske fashionistice nose - osim preko tijela, nose ih oko vrata, oko struka ili čak - na vratu.

Najpopularniji odabir je Chanelov prošiveni model u klasičnoj crnoj boji s perlicama umjesto remena, piše Grazia. Osim Chanela, u kolekciju su minijaturne torbice dodali i mnogi drugi brendovi, a među traženijima definitivno je Jacquemus, koji ih je predstavio još prije nekoliko sezona.

 

I ovim su se trendom inspirirale high street kuće pa su mnoge od njih mini-modele ponudile i u vlastitim kolekcijama. Tako smo još prošlog ljeta mogli pronaći sasvim minijaturne modele u ponudi Zare, Manga, Uterquea, a mnogi su se i tada pitali čemu tako malena torbica zapravo služi, osim kao neobičan dodatak. 

Jacquemus i Chanel svoje su modele opisale kao novčanik za kartice pa ako ste u potrazi za otmjenijom i luksuznijom varijantom, za njihove je potrebno izdvojiti od par stotina do nešto više od dvije tisuće eura.

Ako ipak preferirate nešto veće torbe, izdvojili smo genijalne modele iz Zarine proljetne ponude

FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 349,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 299,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 129,90 kn FOTO: ZARA 449,90 kn FOTO: ZARA 799,90 kn

Proljeće priziva i slamu: Ove će torbe nadopuniti svaki outfit u toploj sezoni

Brunello Cucinelli, Outnet, 806 eura Marni, Matchesfashion, 750 eura Mark Cross, Matchesfashion, 2000 eura Danse Lente, Outnet, 181 euro Stella McCartney, net-a-porter.com, 745 eura Boyy, net-a-porter.com, 1155 eura Paco Rabbane, Matchesfashion, 990 eura Fabrizio Viti, Matchesfashion, 685 eura JW Anderson, Matchesfashion, 415 eura Kayu, Outnet, 74 eura

Miran i Mirna znaju kako ukrasti pozornost: On u odvažnim hlačama, a ona u cool gležnjačama
Uvijek volimo vidjeti elegantan outfit: Lijepa pravnica nosi cipele koje svoje mjesto trebaju naći u svakoj kolekciji
Kažu da rižina voda čini čuda za kosu: Isprobajte TikTok trik za zdravu, sjajnu i mekanu kosu
Najpopularnija frizura 2021. godine sada dolazi i u verziji koju će obožavati ljubiteljice razbarušenih valova

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".