Trend iz 90-ih ponovno je in: Nanožice su najmoderniji modni dodatak ovog ljeta

Ovi minijaturni modni dodaci postali su apsolutni hit među ljubiteljima mode, osvježavajući svaku kombinaciju svojom retro vibrom.
Vidi originalni članak

Sjećate li se popularnih nanožica iz devedesetih? Pa, vratile su se! Ovog ljeta, nanožice su najmoderniji modni dodatak koji osvaja modne piste i street style scene diljem svijeta. Nekada popularne kao simbol mladenačkog stila, nanožice sada doživljavaju svoj veliki povratak i osvježuju modne kombinacije svojom retro vibrom.

Ovaj minijaturni dodatak, poznat i kao "špagice" ili "vrpce", može se nositi na mnogo različitih načina. Mogu se vezati oko vrata, ruke, gležnjeva ili ruku, dodajući poseban šarm i zanimljivost vašem izgledu. Nanožice dolaze u širokom rasponu boja i uzoraka, pa možete odabrati one koje najbolje odgovaraju vašem stilu i osobnosti.

Nose se kao samostalan modni statement ili kao dodatak drugim nakitima, poput narukvica i ogrlica. Također su omiljeni dodatak na festivalima i ljetnim zabavama, jer donose dozu veselja i neformalnosti svakoj odjevnoj kombinaciji.

Ovaj modni trend nije samo zabavan i živahan, već i praktičan. Nanožice su lako prenosive i mogu se kombinirati na različite načine, pružajući vam bezbroj mogućnosti za izražavanje svoje kreativnosti.

Trend nanožica dokazuje da se moda uvijek vraća i da je inspiracija devedesetih još uvijek itekako prisutna u svijetu dizajna. Ako želite dodati dozu retro šarma i oživjeti svoj ljetni stil, ne zaboravite uvrstiti nanožice u svoj modni repertoar ovog ljeta!

Espadrile su klasične cipele svake ljetne sezone, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: H&M Espadrile tenisice 30,99 € FOTO: H&M Espadrile s platformom 30,99 € FOTO: Mango Espadrile od antilopa 59,99 € FOTO: Mango Kombinirane espadrile od jute 49,99 € FOTO: Mango Pletene espadrile od jute 69,99 € FOTO: Zara Ravne espadrile sa životinjskim uzorkom 25,95 € FOTO: Zara Cipele na vezanje s punim potplatom 49,95 € FOTO: Zara Kombinirane espadrile na vezanje 17,99 € FOTO: Zara Sandale na vezanje s punim potplatom 22,99 €

Ivančica Pahor prošetala savršen ljetni stajling: 'Volim nositi šareno, a to je možda i genetski jer je mama bila dijete cvijeća'
Još jedno besprijekorno izdanje Mirjane Rakić: 'Bijelo mi je prava ljetna boja, uz tamno plavu, koja mi je zamjena za crnu'
TikTok hit koji vrijedi isprobati: Lagani puder koji ima odlične pokrivne moći, a dostupan je i kod nas

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".