Trend ili neukus?

Bella Hadid, kao i njezina sestra, ne bježe od toga da su trenutno modna inspiracija djevojkama diljem svijeta. Stoga ne čudi da sve ono što cure obuku postane veliki hit...
Vidi originalni članak

Super trendi traperice brenda Made.Gold popularizirala je Bella Hadid. Naizgled jednostavne hlače uskog kroja na nogavicama imaju seksi prorez. Zgodna manekenka se iz njih ne skida, a hlače na vezanje, očekivano, postale su veliki hit. Osim Bellinog omiljenog crnog modela, brend Made.Gold isti model proizvodi u klasičnoj traper nijansi.

Ovaj model definitivno je za one hrabrije no teško da će ga i oni nositi pri obavljanju svakodnevnih obaveza. Jedno je sigurno, u njima nećete proći nezamijećeno! Ako ste se posebno zaljubili u ovaj kroj za vas smo pronašli sličan model na Missguidedu koje je dizajnirala modna blogerica Carli Bybel. Stoga ne duljite s odlukom jer ne sumnjamo kako će se brzo rasprodati.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".