Tražite savršenu poslovnu haljinu? U kolekciji domaćeg dizajnera pronašli smo modele koje možete nositi uz salonke, ali i čizme

Haljine i tunike koje smo pronašli u najnovijoj Alduk kolekciji idealne su za odlazak na posao ili pak na fakultet, a super funkcioniraju na ravne cipele pa čak i čizme.
Vidi originalni članak

Poslovna haljina više ne mora biti stroga i lišena trendovskog poigravanja siluetom, tkaninom, uzorkom. Dnevna i poslovna moda dozvoljavaju modno poigravanje s naglaskom na udobnosti nošenja. Dokaz za to jest i nova kolekcija modnog dizajnera Ivana Alduka koja je, uprkos uvriježenom mišljenju kako su dizajnerske kolekcije namjenjene isključivo za svečane životne trenutke kada si damo oduška i priuštimo dobar odjevni komad, ponudila neka doista zanimljiva modna rješenja.

Haljine i tunike koje smo pronašli u najnovijoj Alduk kolekciji idealne su za odlazak na posao ili pak na fakultet, a super funkcioniraju na ravne cipele pa čak i čizme. Cijeli stajling se može začiniti s balonerom ili kožnom jaknom. Ista ta dizajnerska haljina se uz par promjena kao što su cipele na visoku petu, efektni modni dodatci i malo jači beuaty look vrlo lako pretvara u večernje izdanje. Praktično je to u onim danima kada biste nakon posla vrlo rado otišle na neki after work ili druženje s društvom, a ne stignete skoknuti doma na presvlačenje.

- Dizajneri ne stvaraju samo večernje haljine, već je doista izuzetno kreativno i izazovno napraviti odjevne modele koji super funkcioniraju za dnevne obaveze, ali se vrlo lako mogu pretvoriti u večernje izdanje. Naša nova kolekcija ima mnogo takvih modela haljina, tunika, majica, hlača i kombinezona kojima smo klijenticama po razumnim cijenama htjeli ponuditi nešto posebno, unikatno i s domaćim potpisom, izjavio je Ivan.

Viskozne haljine pencil kroja s voluminoznim gornjim djelom i pojasom u istome tonu te haljine od melange sive pletenine širih rukava su primjer jednog elegantnog poslovnog odijevanja u kojemu bismo voljeli vidjeti i naše saborske zastupnice koje vrlo često znaju pretjerati s dotjerivanjem. Kratke tunike s volanima su pak izvrsni modeli za nešto mlađe klijentice, a odlično izgledaju na guste grilonke i visoke čizme.

- Prirodne tkanine koje dozvoljavaju da koža diše su najbitnije u dizajniranju ovakvih artikala. Boje su neutralne i prigušene što smatram izvrsnim za nadolazeće jesensko i zimsko razdoblje. Svi naši modeli se mogu pronaći na službenoj web stranici alduk.hr ili pak u našem dućanu na adresi Trg kralja Tomislava 19. Naši klijenti koji nas prate na društvenim mrežama kao što je službeni instagram profil alduk_official ovakve stvari uvijek prvi doznaju, dodao je Ivan.

Mi smo izdvojili nekoliko naših favorita s pripadajućom cijenom, a od Alduka smo saznali da uskoro predstavalja nove modele koji će biti neizostvan dio svakog cool stajlinga - t-shirtice i sweatere! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".