Tražite inspiraciju? Ovo su bestselleri iz Zare koji su pravi hit ovaj mjesec

Kratke jakne su jedan od najpopularnijih komada odjeće, posebice za proljeće i jesen. Ovaj komad odjeće izuzetno je svestran i može se nositi u različitim prilikama.
Vidi originalni članak

Zara je modni brend koji je poznat po svojim trendi kolekcijama i odjeći po pristupačnim cijenama. S obzirom na to da se stalno mijenjaju trendovi, Zara uvijek donosi nove kolekcije i proizvode, a ovog mjeseca neki od njih su postali pravi hit. Ovaj mjesec, bestselleri iz Zare uključuju:

Bomber jakne
Bomber jakne su u posljednjih nekoliko godina postale pravi modni hit. Ovaj komad odjeće ne samo da je udoban i praktičan, već je i vrlo svestran i može se nositi u različitim prilikama.

Balerinke
Balerinke su klasični ženski model obuće koji nikad ne izlazi iz mode. Ovaj elegantan i udoban komad obuće bio je omiljen među damama još od 1950-ih godina kada su ih popularizirale ikone poput Audrey Hepburn. Danas, balerinke su popularne među svim stilovima, te se mogu naći u različitim bojama, uzorcima i materijalima.

Kratke jakne
Kratke jakne su jedan od najpopularnijih komada odjeće, posebice za proljeće i jesen. Ovaj komad odjeće izuzetno je svestran i može se nositi u različitim prilikama. Od trapera, kože, platna, pletiva pa sve do sintetičkih materijala, kratke jakne mogu biti vrlo jednostavne ili ukrašene raznim aplikacijama, šljokicama ili remenčićima. Način na koji ćete stilizirati svoju kratku jaknu ovisi o vašem osobnom stilu i prilici za koju se spremate.

Cargo midi suknja
Cargo midi suknja postala je popularna modna stavka u zadnjih nekoliko sezona. Ovaj odjevni predmet kombinira udobnost, praktičnost i stil, a pritom dolazi u raznim bojama i uzorcima. Cargo midi suknje su inspirirane klasičnim vojnim hlačama, stoga se često izrađuju u zelenim, smeđim i bež nijansama. Suknje su izrađene od izdržljivih tkanina poput pamuka, lana i denima, a često imaju dodatne džepove, vezice i kopče koje ih čine veoma praktičnima.

Metalik čizme
Metalik čizme su jedan od najpopularnijih trendova u modi obuće, a to je zbog njihove jedinstvene i atraktivne pojave. Čizme dolaze u raznim stilovima, kao što su gležnjače, čizme s visokom petom ili platformom, te mogu biti izrađene od raznih materijala poput kože, umjetne kože, platna ili PVC-a. Mogu se nositi na različite načine, ovisno o prigodi i vašem osobnom stilu. One mogu biti sjajan dodatak casual outfitima s trapericama i majicama, ali i elegantnijim izgledima s haljinama ili suknjama.

Dugački baloner
Dugački baloner je elegantan i stilski komad koji se može nositi u svim prilikama. Ovaj dugi kaput dolazi u različitim materijalima poput vune, kože, faux krzna i sintetike, a može imati različite krojeve i detalje. Dugački baloner se često poistovjećuje s klasičnim i sofisticiranim stilom, ali može se nositi i u casual prilikama. Ovaj kaput ide uz razne outfite, od poslovnog do svakodnevnog izgleda, stvarajući moderan i upečatljiv izgled.

Traper suknja
Dugačka traper suknja je jedan od najpopularnijih modnih trendova koji je ponovo oživio posljednjih nekoliko sezona. Ovaj komad je funkcionalan i lako se kombinira, a pritom izgleda moderan i trendi. Ova vrsta suknje dolazi u različitim krojevima i stilovima, od uskih do širokih, asimetričnih, A-linije ili pencil suknji.

10 torbi već od 5,65 eura iz popularnog dućana koje će super izgledati u svakoj kombinaciji:

FOTO: Mango FOTO: Mango Torba za nošenje preko ramena efekta krokodilske kože 13,53 EUR FOTO: Mango Metalik podstavljena torba 11,27 EUR FOTO: Mango Torbica s kratkom učkom od lanca 5,63 EUR FOTO: Mango Torba za nošenje preko ramena s preklopom 12,24 EUR FOTO: Mango Metalik podstavljena torba 11,27 EUR FOTO: Mango Torba za nošenje preko ramena s printom 16,32 EUR FOTO: Mango Kožna torbica 71,66 EUR FOTO: Mango Torba s vezicom za vezanje 19,90 EUR FOTO: Mango Torba za nošenje preko ramena s printom 16,32 EUR

Već nas je nekoliko puta oduševila kombinacijama: 'Imam puno stvari u svim nijansama plave boje i odlučila sam ih nositi češće'
Prisjetili smo se stila iz 2013. jedne od najbolje odjevenih odvjetnica: I danas je često pratimo na zagrebačkoj špici!
Balerinke i loafer cipele ponovno su in, a odlično se kombiniraju za svaku priliku

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".