Tražite idealnu torbicu koja će funkcionirati i na poslu i u večernjem izlasku? Imamo rješenje!

Torbica ima ulogu osvježiti cijelu odjevnu kombinaciju pa mudro birajte!
Vidi originalni članak

Ženska odjevna kombinacija jednostavno ne može biti potpuna bez kvalitetne torbe. Definitivno su najbolji izbor one koje su "multifunkcionalne" pa ih možete nositi na posao, na kavu i ručak s frendicama, ali i na otmjenu večeru ili izlazak.

Izbor broj jedan uvijek je - klasika. Model koji će odgovarati apsolutno na sve je crna torba sa srebrnim lancem, a za još ozbiljnije prigode tu je lakirana torbo u tamno-smeđoj boji koja će svakom outfitu dati dodatnu dozu elegancije. 

S kojom bojom definitivno ne možete pogriješiti? Naravno, crvenom, u kojoj god nijansi ona bila - funkcioniraju sve, od jarko crvene do bordo, a najbolje će poslužiti za razbijanje monokromatskih crnih i bijelih kombinacija. 

I, naravno, ništa bez dobre pismo torbice. Budući da je riječ o komadu koji se nosi u posebnim prigodama, neka bude u nekoj cool boji - siva je uvijek dobra ideja, a narančasta boja idealna je za sva godišnja dobra. 

Saznajte više na CCC Shoes&Bags 

Sadržaj omogućio CCC Shoes&Bags

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".