Tražite idealnu haljinu s uzorkom? Onda razmislite o jednoj od ove tri!

Nama je teško reći koja je ljepša!
Vidi originalni članak

Pronalazak idealne haljine koja će odgovarati bojom, materijalom, krojem i uzorkom nije nimalo jednostavan zadatak, osobito onda kad sa svih strana dolaze informacije o novim trendovima i must have komadima koje treba imati u ormaru. Ipak, neki su se uzorci uspjeli održati unatoč trendovima i zadržati status klasika u ormaru. Riječ je, dakako, o cvjetnom i točkastom uzorku koji sezonama ne silaze s trona najpopularnijih. Tri haljine, koje možete bez razmišljanja hoće li izaći iz mode, dodati u svoj ormar pronašli smo u Mangu, a nama se teško odlučiti samo za jednu!

Prva je haljina midi dužine te na sebi ima romantične, velike cvjetove, a njezina je cijena 349 kuna. Odlična je jer se može nositi u ljetne dane, a ne sumnjamo kako će odlično izgledati i na jesen, kombinirana s čizmama i kožnom jaknom.

Druga je haljina "nježnija" od prethodne te je dužine iznad koljena. Stvorena je za ljetne dane, osobito za romantične šetnje ili večere. Ako se odlučite za kupnju, trebat ćete izdvojiti 349 kuna.

Posljednja haljina odmak je od veselog cvjetnog uzorka. Točkice su uvijek popularne, a haljina na preklop po cijeni od 549 kn odlično će laskati svakoj figuri. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".