Tražite idealan outfit za ležernu nedjelju? Ova atratkivna brineta ima jako dobru ideju!

Traperice i basic top uvijek će biti spoj s kojim se ne može pogriješiti
Vidi originalni članak

Da su jednostavne kombinacije ponekad i najbolje, pokazala je prezgodna brineta iz zagrebačkog centra koja je isfurala savršenu kobminaciju, idealnu za ležeran vikend.

Odabrala je "špricane" traperice koje je spojila s bijelom dolčevitom i još jednom pokazala da su traper i bijeli top spoj koji baš nikad neće dosaditi! Kombinaciju je začinila laganom prljavo bijelom bundom, a umjesto tenisica odabrala popularan slip on model koji je u ovom outfitu djelovao baš cool

Inspirirali smo se njezinim outfitom i u Zari pronašli tri slične bundice. Prve dvije prodaju se po cijeni od 299 kuna, dok je za treću potrebno izdvojiti 229 kuna.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".