Tražite idealan božićni dar? Pronašli smo genijalne čarape koje će svakog oduševiti!

Vidi originalni članak

Čarape su vjerojatno jedan od najčešćih poklona ikad poklonjenih! Kako bi dosadan i očekivan poklon (kojem se nitko ne veseli) izazvao iznenađenje i veselje, pronašli smo nešto za Vas!

ChattyFeet čarape krase duhovita imena koja će Vas nasmijati i unijeti zabavu u Vaš svakodnevni život. U ovoj zanimljivoj kolekciji likova iz svijeta umjetnosti, znanosti i akcijskog filma sigurno ćete pronaći rješenje za šaljiv, a koristan poklon. 

Ove živopisne, unisex čarape  izrađene su od mekanog, udobnog i visokokvalitetnog češljanog europskog pamuka u kojem će vaši prstići slobodno migoljiti, a dolaze u dvije veličine, M (36-42) i L (43-47).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".