Tražite čizme inspirirane Chloe Rylee, najpopularnijim gležnjama sezone? Pronašli smo dva odlična modela!

Mi se ne možemo odlučiti koji je bolji!
Vidi originalni članak

Chloe Rylee definitivno je jedan od najpopularnijih modela ove sezone. Dolaze u brojnim varijantama, svih boja i različitih uzoraka. No, definitivno su među popularnijima one sa zmijskim uzorkom. Brojne trendseterice ih žele u vlastitom ormaru, no tu je vrtoglavo visoka cijena koja se kreće od 1100 eura na više. 

Ipak, high street trgovinama nije trebalo dugo da prepoznaju koliko su ove cipele tražene pa su u svoje kolekcije dodali modele inspirirane s dizajnerskim čizmama. I, nisu pogriješili jer izgledaju fantastično! Na Asosu smo pronašli dva modela: jedan potpisuje Office, dolazi u smeđoj boji i njegova je cijena 95 funti.

Drugi dolazi s potpisom Asos Designea, a cijena je 80 funti. Oba modela napravljena su od prave kože, a teško je odlučiti koji model prije dodati u košaricu! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".