Traperice s perjem, upečatljive platforme i trendi torba: Sonja Kovač zna kako modnim izborom ukrasti pozornost

Sonja Kovač otkrila je našem Goranu Čižmešiji da prati trendove, ali neke ipak ne bi nosila jer su za njezin ukus - previše.
Vidi originalni članak

Sonju Kovač često imamo prilike vidjeti u najtrendi komadima, što je potvrdila i odjevnom kombinacijom s početka lipnja, kad je pozirala našem Goranu Čižmešiji. Influencerica je tada u stajling uklopila nekoliko komada i modnih dodataka koje ćemo viđati i ove jeseni i za Divu otkrila da je zagrebačka špica idealna za pokazati smjelu modnu kombinaciju. 

Platforme u efektnoj ljubičastoj boji odabrala je, kako nam je ranije ispričala, da se traperice ne vuku po podu. Takvi modeli cipela su novi-stari trend koji ćemo viđati u narednim sezonama, a platforma se nosi na sandalama, cipelama, gležnjačama... Sonja je rekla da ima trendova koji su aktualni, no ipak ih ne nosi jer smatra da su za njezin ukus previše. 

I dok su traperice i platforme upečatljivi komadi koji ne prolaze nezamijećeno, ostatak odjevne kombinacije bio je nešto smireniji pa se u Sonjinom outfitu svoje mjesto našli i neki modni klasici. Izabrala je prugastu košulju, vječni komad u garderobi nosiv u raznim prigodama koji efektno izgleda s minijaturnim topićem istog uzorka. Stajlingu je dodala naočale mačkastih okvira i dizajnersku it torbu koju mnoge ljubiteljice mode imaju na listi želja.

Jedan od trendova koji će obilježiti jesen pred nama su ultra-kratke minice: Evo najljepših modela iz omiljenih dućana

FOTO: H&M 19 eura FOTO: H&M 19 eura FOTO: H&M 39 eura FOTO: H&M 39 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: H&M 19 eura FOTO: H&M 19 eura FOTO: H&M 19 eura FOTO: H&M 19 eura FOTO: Pull & Bear 179 kn FOTO: Pull & Bear 159 kn FOTO: Pull & Bear 159 kn FOTO: Pull & Bear 139 kn FOTO: Stradivarius 179,90 kn FOTO: Stradivarius 159,90 kn FOTO: Stradivarius 179,90 kn FOTO: Stradivarius 179,90 kn FOTO: Stradivarius 159,90 kn FOTO: Stradivarius 159,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 229,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 199,90 kn FOTO: Zara 179,90 kn FOTO: Zara 119,90 kn

 

Cool kombinacije zaokružili su tenisicama koje su jednako popularne i u ženskom i u muškom ormaru

Treba li prati kosu prije farbanja? Stručnjaci objašnjavaju kako je pripremiti za najbolji efekt bojanja

Odvjetnica super stila čijim se modnim idejama možete inspirirati: I kad nosi odijelo, bira model koji krade pozornost

Profesorica francuskog i talijanskog: 'Volim mix sportskog i elegantnog, žive boje i sve što je drugačije'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".