Koliko često treba prati traperice? Stručnjak iz Levi's-a konačno je dao točan odgovor!

Odgovor bi vas mogao iznenaditi!
Vidi originalni članak

Koliko često se traperice trebaju prati pitanje je oko kojeg se često vode polemike, a ljudi se najčešće dijele u dvije skupine - oni koji govore kako ih nikad ne peru jer tako traperice gube svoj oblik i drugi koji ih peru jako često. Ipak, ta dilema konačno treba biti riješena, a tko je može bolje riješiti nego jedan od ključnih osoba u Levi's-u, Jonathana Cheunga.

Ovaj stručnjak objasnio je kako se ne bi trebale prati prečesto, odnosno da je idealno oprati ih jednom u dva tjedna, odnosno mjesec dana. 

Cheung je odgovorio i na pitanje zašto se ne bi trebale prati - smatra kako mnogo bolje izgledaju kad se rijetko peru, a šaljivo dodaju da se time štedi voda i energija. Odgovorio je na pitanje i kako bi ih trebalo prati: naime, potrebno ih je okrenuti na unutarnju stranu te ih oprati s ostalom tamnom odjećom u hladnijom vodom, pri čemu se ne smije koristiti izbjeljivač, već samo blagi deterdžent.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".