Traperice poput njezinih neće se svima svidjeti, ali ona zna kako ih nositi na cool način

Goran Čižmešija fotografirao je Irenu Jakičić u savršenom outfitu za nešto hladnije ljetne dane
Vidi originalni članak

 

- Sredila sam se jer idem predati završni rad. Često nosim kombinacije s tenisicama jer mi je udobnije hodati u njima, ispričala je Irena Jakičić našem Goranu Čižmešiji. Irena je bakalar odnosa s javnošću, a kaže kako tijekom cijele godine voli nositi svijetle boje, pogotovo ljeti kad potamni. 

- Uz leopard uzorak na naočalama, u tom uzorku imam još i tenisice, dok na odjeći uopće ne nosim uzorke, rekla je Irena i zaključila da ne nosi često majice s natpisom, već je ovo bila slučajnost. 

Irena je odabrala trapezice, model o kojem vlada podijeljeno mišljenje - prije nekoliko sezona vratile su se u modu, a s njima nema između, volite ih ili ne. Irena ih je kombinirala s jednostavnim komadima poput običnog t-shirta i jednostavnog sakoa, a look zaokružila efektnim tenisicama. 

Ako volite tenisice, pogledajte super modele iz high street ponude:

FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 349 kn FOTO: Zara 299 kn FOTO: Zara 179 kn FOTO: Bershka 229 kn FOTO: Bershka 379 kn FOTO: Bershka 279 kn FOTO: Bershka 195 kn FOTO: Stradivarius 279 kn FOTO: Stradivarius 179 kn FOTO: Stradivarius 229 kn

Traper minica i obična bijela majica: Outfit koji obožavamo, pogotovo u danima kad ne znamo što odjenuti
Stylish kozmetičarka nosi traperice o kojima vlada podijeljeno mišljenje: Voljeli ih ili ne, njoj pristaju fantastično!
Došao je kraj potrazi za savršenim trapericama! Izdvojili smo super modele za različite oblike tijela
Kakav styling! Ova dama zna kako detaljima osvježiti jednostavan styling sastavljen od traperica i košulje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".