Traperice poput njezinih ne bi se svatko usudio nositi, no ona ih je stvarno dobro isfurala!

Goran Čižmešija fotkao je damu koja stil ima u malom prstu!
Vidi originalni članak

Dizajnericu interijera Kristinu Bradač naš je Goran Čižmešija fotkao u gradu, a ona mu je pritom otkrila male tajne svojeg stila. Sredila se za sastanak, a nema klasičan dress code pa ne mora biti u strogim kostimima:

Mogu si dozvoliti kulerske kombinacije elegantnog i sportskog kakve najviše i volim, ali zato s bluzama i košuljama postignem poslovni dojam.

Kaže da nije obožavateljica efektnih uzoraka pa ih ne nosi, eventualno ako joj se neki baš jako svidi. Ipak, dodaje da joj je lijepo vidjeti kad žene kombiniraju različite uzorke i boje, iako . Kristina nosi kaput No.21, bluzu Sandro, hlače Frame, torbu Bottega Veneta i tenisice Adidas.

 

>> Pogledajte brzopotezna pitanja sa Zdenkom Kovačiček

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".