Traperice poput njezinih najveći su hit ove sezone, a mi znamo gdje ih možete kupiti!

Radi se o popularnom modelu "mom jeans", a idealne su za casual kombinacije
Vidi originalni članak

Atraktivna dama iz Šibenika nije promaknula oku našeg fotografa kad je gradom prošetala u jednostavnoj, ali jako stylish kombinaciji.

Isfurala je popularan model traperica koje gotovo svaka trendseterica ove sezone ima u ormaru te ih kombinirala uz zelenu bluzu koja na sebi ima perlice. S odabirom modnih dodataka držala se klasike pa se odlučila za torbu ukrašenu lancima i klasične crne balerinke, model koje cure obožavaju! Dozu razigranosti dodala je sunčanim naočalama koje su savršeno zaokružile ovaj odličan proljetni styling

Traperice poput njezinih pronašli smo u Zari, gdje se mogu kupiti po cijeni od 199 kuna, a dostupune su u svjetlijoj i tamnijoj varijanti. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".