Traperice i kožnjak uvijek su dobra ideja, pogotovo kad se zaokruže genijalnom torbom

Naš Goran Čižmešija zabilježio je super modni moment kojim se možete inspirirati ako preferirate casual izdanja
Vidi originalni članak

Preferirate li ležerne odjevne kombinacije, inspiraciju za stajling možete pronaći u izdanju nove zvijezde naše modne rubrike. Gradom je prošetala u stajlingu sastavljenom od nekoliko modnih klasika, no u opuštenijoj varijanti, što djeluje jako cool. Odličan modni trenutak prošlog studenog zabilježio je naš Goran Čižmešija, a posebno će se svidjeti svima koji preferiraju casual kombinacije.

Simpatična gošća rubrike u kojoj donosimo najbolje od ulične mode izabrala je hlače baggy kroja, sportsku majicu i genijalan predimenzionirani kožnjak. Kožna je jakna modni klasik, omiljen u prijelaznom razdoblju, a posljednjih je nekoliko sezona fokus stavljen na predimenzionirane modele, baš poput ovog. 

Uz efektne Veja tenisice koje dolaze u efektnoj kombinaciji boja, zvijezda stajlinga bila je upečatljiva smeđe-crna torba koja se posebno ističe zanimljivim detaljima, resicama. Torba dolazi u jednom od onih modela kakav ne viđamo svaki dan, a pravi je "mamac" za poglede pa ni na zagrebačkoj špici nije prošla nezamijećeno. 

Novo izdanje Diva Style časopisa pronađite na kioscima za 5 eura:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon niza Barbie izgleda, Margot Robbie oduševila u smeđoj haljini s korzetom
Danas izlazi šesta sezona Krune: Vizažistica otkriva kako je izgledala transformacija Elizabeth Debicki u princezu Dianu
Kate Middleton zabljesnula u efektnom ljubičastom odjelu i elegantnim salonkama od brušene kože

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".