Traper od glave do pete: Kim Kardashian najavila jedan od trendova proljetne street-style mode

Jedinstvena kombinacija bila je sastavljena od kratke jakne s dubokim dekolteom i ovratnikom podstavljenim smeđim umjetnim krznom.
Vidi originalni članak

Kim Kardashian pokazala je svoju edgy stranu tijekom posjeta Londonu ovog mjeseca. Prema njezinoj posljednjoj fotografiji na Instagramu, osnivačica SKIMS-a izašla je za Dan svetog Patrika noseći jedan od najvećih trendova ove proljetne sezone – kombinacije traper na traper.

Kako prenosi Harper's Bazaar, Kim se odlučila na kompletno traper odijelo s krznom. Jedinstvena kombinacija bila je sastavljena od kratke jakne s dubokim dekolteom i ovratnikom podstavljenim smeđim umjetnim krznom. Krzno je krasilo i krajeve rukava jakne.

Uz statement komad, Kim Kardashian je nosila odgovarajuće traper hlače visokog struka širokih nogavica koje su imale stilski pokrpan dizajn na nogavicama. Izgled je završila svijetloplavim baršunastim salonkama.

Kim je za izlazak raspustila kosu u svilenkastim valovima i nosila je punu šminku i smeđe obrubljene usne. Na društvenim mrežama dodala je  i razigrane slike snimljene na ulicama Londona i u pubovima sa svojim prijateljicama, među kojima je i njezina najbolja prijateljica Allison Statter.

Narančasta, plava, zelena... Jarke boje su in i ovoga proljeća, a mi vam donosimo najbolje komade iz popularnog dućana:

FOTO: Zara Teksturirani bustier top 29,95 EUR FOTO: Zara Suknja hlače s prorezom 25,95 EUR FOTO: Zara Mini haljina s prorezom 12,95 EUR FOTO: Zara Kardigan od strukiranog pletiva 39,95 EUR FOTO: Zara Lepršave hlače s naborima 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna 59,95 EUR FOTO: Zara Duga teksturirana suknja 45,95 EUR FOTO: Zara Culotte hlače 29,95 EUR FOTO: Zara Sako smoking stila s remenom 69,95 EUR FOTO: Zara Sako od pikea s preklopom 49,95 EUR

Helena Livaković voli jednostavnost i minimalizam, a nosi cipele koje su popularne svake proljetne sezone
Okupio mnoge poznate i ljubitelje brenda: Ljupka Gojić Mikić zasjala na reviji Roberta Severa
Čini se kako je zelena hit boja sezone: Pogledajte kako je nose modno osviještene djevojke čiji stil volimo

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".