Traper kombinezon, životinski printevi i cool traperice - trendovi u jeansu ove sezone su neobični

I, ako smijemo dodati, ne vjerujemo da će se svi odvažiti nositi ih!
Vidi originalni članak

Svima je već jasno - životinjski trend apsolutni je broj jedan, no što je s dobrim, starim traperom? Naravno, skinny traperice i dalje su broj jedan u svakom ormaru, no nova sezona donosi i novitete koji se, pa, možemo reći, i neće svima svidjeti!

Kombinezon od trapera

Kombinezon koji pomalo podsjeća na onaj "radnički" vratio se u modu, no još uvijek ga ne viđamo toliko u uličnoj modi. Ove jeseni definitivno će prevladavati onaj od trapera, a najbolje je potražiti onaj s remenom u struku jer odlično laska figuri. 

 

Jeans s leopard printom

Najveći trend ove sezone uvukao si i u jeans - od Saint Laurenta do Topshopa, leopard print na traperu viđat ćete posvuda, bez obzira na to radi li se o suknjama, trapericama i jaknama. 

 

Midi suknje od trapera

Ljeto koje polako ostavljamo iza sebe definitivno su obilježile midi suknje, a ne treba čuditi što će se taj trend nastaviti i na jesen. Naravno, ključni komad bit će suknja od trapera, a pojavljivat će se u različitim varijantama: s remenom u struku, na kopčanje... 

 

Široke traperice

Još jedan ključan komad za nadolazeće hladno razdoblje su traperice koje nimalo ne prate liniju tijela - među prvima su ih predstavili Ganni i & Other Stories, a najbolje ih je kombinirati s bodijima i jednostavnim topićima. Na noge, naravno, visoke potpetice kako se ne bi stvorio dojam suprotan željenom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".