Traper jakna i baggy hlače idealne su za ležerni vikend: 'Ovu kombinaciju sam odabrao spontano'

Naš Goran Čižmešija zabilježio je super modni moment kojim se možete inspirirati ako preferirate casual izdanja
Vidi originalni članak

Preferirate li vikendom ležerne odjevne kombinacije, inspiraciju za stajling možete pronaći u izdanju nove zvijezde naše modne rubrike. Gradom je prošetao u stajlingu sastavljenom od nekoliko modnih klasika, no u opuštenijoj varijanti, što djeluje jako cool. Odličan modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija, a posebno će se svidjeti svima koji preferiraju casual kombinacije. 

- Ovu kombinaciju sam odabrao spontano, kao što najčešće i nastanu moje kombinacije. Od boja ne nosim crvenu, a od uzoraka karirani. Najradije nosim plavu, žutu i zelenu - ispričao nam je fotograf John Pavlish.

Simpatičan gost rubrike u kojoj donosimo najbolje od ulične mode izabrao je hlače baggy kroja i vojničkog dezena, sportsku majicu i genijalnu traper jaknu. Traper je jakna modni klasik, omiljen u proljetnom razdoblju, a posljednjih je nekoliko sezona fokus stavljen na ležerne modele, baš poput ovog. 

Uz efektne žute tenisice, zvijezda stajlinga bila je upečatljiva plavo-žuta torba. Torba dolazi u shopper varijanti, a pravi je "mamac" za poglede pa ni na zagrebačkoj špici nije prošla nezamijećeno. 

Torbe u žutim nijansama idealne su za toplije i sunčane dane:

FOTO: Arhiva Dive Mala pletena s natpisom, Loewe, My Teresa, 850 eura FOTO: Arhiva Dive Mala s ručkom i natpisom, Balenciaga, My Teresa, 2400 eura FOTO: Arhiva Dive Velika platnena na cvjetove, Marni, net-a-porter.com, 350 eura FOTO: Arhiva Dive Mala isprepletena, Bottega Veneta, My Teresa, 4500 eura FOTO: Arhiva Dive Velika s mini torbicom, Prada, My Teresa, 1950 eura FOTO: Arhiva Dive Pletena sa žutim ‘poklopcem’, Miu Miu, My Teresa, 980 eura FOTO: Arhiva Dive S metalnim rubom, Stella McCartney, My Teresa, 875 eura FOTO: Arhiva Dive Kožnata sa zakovicama, Valentino, My Teresa, 2200 eura FOTO: Arhiva Dive U obliku knjige, Olympia Le-Tan, net-a-porter.com, 1395 eura FOTO: Arhiva Dive Pletena s okruglom ručkom, Versace, My Teresa, 1180 eura

Kate Middleton obožava ljetne haljine midi dužine, a ovaj stil ima u mnogo različitih boja i uzoraka
Chic odjeća, dizajnerske cipele i povratak Aidana: Evo što možemo očekivati u drugoj sezoni serije I tek tako...
Adidas izdao novu kolekciju kupaćih kostima za žene u kojoj je glavni model - muškarac

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".