Traper baloner popularan je među trendsetericama, a najavljuju mu veliku popularnost ove jesenske sezone

Baloneri od trapera donose dozu cool retro stila i praktičnosti koja je uvijek dobrodošla u hladnijim mjesecima.
Vidi originalni članak

Klasičan smeđi baloner uvijek je nezaobilazan komad u jesenskoj modi, ali novi veliki trend donosi jednu promjenu. Slijedeći sklonost slojevitom odijevanju i popularnost trapera na početku 2023., novi jedesnki hit je – traper baloner. Točnije, radi se o Aligneovom 'Jamison' traper baloneru koji trenutno kruži Instagramom.

Mekani, udoban traper od 100% organskog pamuka čini ovu inačicu balonera još lakšom za obući od tradicionalnog balonera, no ipak mu ti klasični kontrastno prošiveni detalji i džepovi daju dovoljno strukture da zadrži onaj krojeni osjećaj. Kad dođe hladnije vrijeme, ovaj svestran baloner možete kombinirati s trapericama za izgled trapera na traperu ili čak preko haljine i čizama do koljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Francesca Saffari (@francescasaffari)

Do sada smo vidjeli stajlinge brojnih trendseterica, a kombinirale su ih s hlačama širokih nogavica i majicama kratkih rukava, skrojenim kombinacijama, pa čak ga i nosile stegnutog u struku kako bi stvorile traper košulju.

Uz još uvijek popularnu prošivenu jaknu The Frankie Shop, traper baloner mogao bi biti vaša sljedeća jesenska jakna, a možete se ugledati čak i na Bellu Hadid, Siennu Miller i Hailey Bieber za inspiraciju.

Baloner 'Jamison' košta 249 funti i trenutno je još uvijek dostupan za online kupnju,  ali kao i svi kultni artikli, očekuje se da će se rasprodati. A u slučaju da niste upoznati, Aligne je britanska modna marka koja obećava korištenje trapera izrađenog od organskog pamuka te tehnologijom koja koristi 80% manje vode, jer je konvencionalna traper tkanina jedna od onih koje najviše utječu na okoliš.

Meghan Markle prihvatila je jesensku modu u chic kaputu s visokim ovratnikom i drapiranim rukavima
Naomi Campbell zatvorila je Tjedan mode u Milanu na pisti za Dolce & Gabbanu u odvažnom prozirnom stajlingu
Lijepa ekonomistica nosi cipele koje su i ove sezone najpopularnije: 'Volim ležerno-elegantan stil, ali tenisice ne volim'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".