Totalno su out! Vrijeme da ova četiri komada izbacite iz svojih ormara!

Totalno su out!
Vidi originalni članak

Neki su odjevni komadi vječni klasici u ormaru te nećete pogriješiti kad god ih odjenete jer se moda neprestano vraća... Međutim, ako se malo vratite u prošlost i razmislite o svojim odjevnim kombinacijama, sigurni smo da ćete pronaći barem nekoliko njih kojih se danas "sramite" i koje ne biste odjenule "ni pod razno". Ako smo u pravu, donosimo i popis odjevnih komada kojih biste se definitivno trebali odreći jer izgledaju jako, jako staromodno. 

Traperice niskog struka

Dizajneri danas rade različite modele traperica, no niti jedne od njih ne uključuju one izrazito niskog struka. Dva su jednostavna razloga: nikome ne laskaju i ne stoje dobro, a i iznimno su neudobne. 

Cipele s pretjeranom platformom

Ovdje ne govorimo o sandalama s mini platformana, već o onima gdje je nekoliko njih posloženo jedna na drugu - nepraktične su za hodanje, a izgledaju jako glomazno na nogama, a nitko od nas ne želi takav efekt! 

Bandage haljina

Bandage haljine u prošlosti su bile veliki hit, a za njih je karakteristično da su ultra kratke i pripijene. Međutim, sumnjamo da će se ikad više vratiti u modu, već je red na dužim i širim modelima. 

Remen bez svrhe

Široko remenje vratilo nam se ove sezone u velikom stilu, no pripazite uz što ih nosite! Oni definitivno nisu namijenjeni uskim haljinama ili majicama, već kako bi i u oversized komadima istaknuli struk. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".