Totalno 'pomaknuta' kolekcija: Na Tjednu mode u Parizu prikazana zabavna i sasvim neobična revija

Modeli haljine na Viktor & Rolf reviji nisu nosili na tipičan način, nego naopako, okomito ili odmaknuto od tijela.
Vidi originalni članak

Svakog dana Tjedna mode u Parizu imamo prilike vidjeti genijalne revije na kojima vrhunski dizajneri predstavljaju svoju viziju za proljeće i ljeto 2023. Na nizozemski dvojac Viktor&Rolf uvijek možemo računati da će na piste donijeti dozu humora i pripremiti sve, samo ne klasičnu reviju.

Sjetimo se samo kada su prije četiri godine pripremili haljine s natpisima, među kojima su se istaknuli oni poput 'Oprosti što kasnim, nisam htjela doći'. I za novu sezonu pripremili su jedan netipičan pristup večernjim haljinama i toaletama. Na reviju su prikazali 18 voluminoznih haljina, no modeli ih nisu nosili na tradicionalan način.  

Tako su neke bile potpuno naopake da se nije vidjela glava modela, neke ukošene ili pomaknute nekoliko centimetara od tijela, dok su neke bile okomite u odnosu na tijelo manekenke. Kako piše WWD, Viktor Horsting i Rolf Snoeren igli i koncu dodali su 3D print, kako bi realizirali ideje i skice.

Ispod slojeva i slojeva tila i šifona, vidi se i njihovo majstorstvo u tehnici - koristili su naleča klasične mode, kalkulirali kako prezicno uskladiti haljine da bi bile kakvima su ih zamislile, kvalitetne i nosive na modelima, da ne bi mogli neometano izaći na pistu. 

 

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".