Totalno fora i stajliš: Ove hlače pravi su hit na društvenim mrežama

Bio je to jedan od najvećih trendova na modnim pistama za proljeće/ljeto; srebro će biti glavna metalik boja za 2023.
Vidi originalni članak

Modni trendovi se često pojavljuju i nestaju u vrlo kratkom roku, no neki od njih uspiju ostati dugo vremena popularni. Jedan takav primjer su hlače koje su postale pravi hit na društvenim mrežama. Ove hlače su vrlo jednostavne i praktične, a pritom izgledaju jako cool i stajliš.

Bio je to jedan od najvećih trendova na modnim pistama za proljeće/ljeto; srebro će biti glavna metalik boja za 2023. A čini se da su posebno srebrne hlače predmet koji se jedva čeka nositi, kako prenosi Glamour.

Srebrne hlače o kojima razmišljamo nisu super svjetlucave hlače sa šljokicama koje ste možda nosili tijekom blagdanske sezone. Za proljeće, traperice s metalik premazom, lamé ili lurex tkanine i kožne hlače ili hlače u izgledu kože su one na koje valja obratiti pozornost.

Proljetni trend srebrnih hlača više je na strani minimalizma. Za jednostavan način isprobavanja trenda, hlače u stilu traperica definitivno su pravi izbor. Budući da su u poznatom obliku trapera, gotovo biste mogli zaboraviti da nosite srebrne hlače. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liv Blackwell - daily style (@lv_blackwell)

Za casual izgled, možete ih upariti s jednostavnom bijelom majicom ili bluzom i tenisicama, a za nešto elegantniji izgled, možete ih nositi s košuljom ili topom i potpeticama.

Ove hlače su postale pravi hit među influencerima i modnim blogerima diljem svijeta. Izgledaju savršeno za proljeće i ljeto, a pritom su vrlo udobne i praktične za nošenje. Ako želite biti u trendu ove sezone, svakako se poigrajte s ovim hlačama i pronađite svoj omiljeni način nošenja.

Ovo su najbolje odjeveni na crvenom tepihu dodjele nagrade BAFTA:

FOTO: Press Association/PIXSELL Florence Pugh FOTO: Pixsell Sheila Atim u Pradi i Chopard nakitu FOTO: Pixsell Jamie Lee Curtis FOTO: Pixsell Yvonne Orji FOTO: Pixsell Danielle Deadwyler u Armani Privé FOTO: Pixsell Jodie Turner-Smith FOTO: Pixsell Gina Prince-Bythewood FOTO: Pixsell Lashana Lynch u Fendi Haute Couture i Bulgari nakitu FOTO: Pixsell Vera Wang FOTO: Pixsell Viola Davis FOTO: Pixsell Eddie Redmayne FOTO: Pixsell Gwendoline Christie FOTO: Pixsell Ariana DeBose u Fendi Haute Couture i Bulgari nakitu FOTO: Pixsell Angela Bassett u custom-made Pamella Roland FOTO: Pixsell Michelle Yeoh u Dioru i Moussaieff nakitu FOTO: Pixsell Jessica Henwick u Michaelu Korsu

S razlogom je zovu 'kraljicom recikliranja': Kate Middleton pojavila se u haljini koju je nosila prije četiri godine!
Ovo su najbolje odjeveni na crvenom tepihu dodjele nagrade BAFTA
Ovakav cool i vintage look dugo nismo vidjeli: 'Obožavam retro stil, najčešće nosim smeđe i maslinaste nijanse'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".