Torbice za kojima fashionistice uzdišu već godinama

Pokušajte odoljeti novoj kolekciji divnih COCOPAT torbica
Vidi originalni članak

Prije nekoliko tjedana posjetile smo smo Istanbul u potrazi za novim materijalima i idejama i upravo je Istanbul bio najveća inspiracija u stvaranju nove kolekcije, rekle su dizajnerice mnogima omiljenih torbica COCOPAT. Boje koje preovladavaju u ovoj kolekcijij su sve najljepše boje jeseni; smaragdno zelena, boja crvenog vina, zagasito roza, a paletu smo osvježili vintage cvjetnim uzorkom, modernim zmijskim uzorkom, kao i superpopularnim tvidom.

Od svih modela koje smo predstavili u novoj kolekciji dizajnerice su izdvojile HUREM. '' Ti si najljepša među ljepoticama. Uvijek ću ti pjevati ode.'' govorio je Sulejman Veličanstveni o svojoj Hurem, a mi smo se složile da smo pronašle idealno ime za novi model. Hurem je idealna torba srednje veličine koju možete nositi i preko dana, ali i navečer. Moguće ju je nositi je na dugi lanac i dupli kratki lanac.

Model CVITA je bila najpopularnija torba iz kolekcije za proljeće/ljeto ove godine i bila je na vrhu wishliste svih djevojaka koje ne vole uniformiranost i koje žele biti drugačije. Cvitu možete nabaviti i u jesensko-zimskom izdanju u zagasitijim bojama, ali tko je rekao da su cvjetići rezervirani samo za ljeto?

- Kad smo nedavno objavile naš novi model Mara, pokupio je sve vaše simpatije i usrećio mnoge djevojke koje su iščekivale i jednu ''veliku'' torbu iz naše radionice. Osluškujući vaše potrebe i komentare, shvatile smo da je Mara možda ipak malo velika za sve nas ''džepne Venere'', pa je tako nastala MINI MARA koju predstavljamo u novoj kolekciji - ispričale su majka i kćeri koje su osnovale COCOPAT. Osim antracit sive i bordo boje, radit ćemo je još u crnoj, tamno plavoj, bakrenoj, zlatnoj, bež, rozoj i svijetlo plavoj boji, sa srebrnim ili zlatnim detaljima po želji. Što reći o Baby Unama osim da su već dvije godine najnaručivaniji model iz ponude i inspiracija mnogim drugim ''kreativcima'' širom Balkana.

Baby Una za jesen je ogrnuta u crni, smaragdno zeleni i bordo crveni baršun, a Baby Une od tvida u tamnijoj i svjetlijoj boji su pokupile sve simpatije i vjerojatno već imaju i novi bestseller u najavi.

- Drago nam je da djevojke i dalje prepoznaju kvalitetu koji je i ovaj put na vrhunskom nivou, a mi se veselimo vidjeti kako će kombinirati nove modele. Kao i svaki put, naše klijentice su najveća inspiracija u stvaranju novih bajkovitih torbica - zaključuju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".