Torbice oko struka, jednodijelni kupaći, cekeri... Znate li koji su ključni odjevni komadi ovog ljeta?

Posjedujete li ih sve?
Vidi originalni članak

Kao i svake sezone, postoje određeni komadi koji dominiraju godišnjim dobom i koji su ključni u svakom ormaru. Ove je godina publikacija Fashionista objavila taj popis, a moramo priznati kako su nas neki odjevni komadi, odnosno modi dodatci, uistinu iznenadili. Ovaj je izvještaj nastao prema statistikama koje su izrađene na temelju pretraživanja na Polyvoreu i Pinterestu, a, ukoliko želite biti glavna modna zvijezda ovog ljeta, vrijeme je da nabavite neke od navedenih odjevnih komada!

Jednodijelni badić

Možda je za to kriv film Baywatch koji je od prošlog tjedna u kinima, a možda je jednostavno prošla era bikinija. Jedno je sigurno, jednodijelni modeli s različitim detaljima poput volana i mašnica vladat će ove sezone! 

Ceker 

Bez obzira radi li se o pletenoj torbi "klasičnog" oblika ili pravom cekeru, definitivno će zavladati street style-om! Njih je popularizirala Jane Birkin, a mogu se nositi u dnevnim, pa čak i večernjim varijantama! 

Karirani uzorak

Karirani uzorak, osobito vichy, veliki je trend ove sezone! Nosi se na svemu, od košulja, preko haljina do tenisica i sandala! Popularno je čak kombinirati više različitih boja, a nanošenije su definitivno crna i crvena. 

Torbica oko struka

Dugo su bile omražene, no poznate modne kuće vratile su ih na velika vrata. Nisu namijenjene isključivo sportskim aktivnostima, već se mogu nositi i u svakodnevnim situacijama! 

Košulja s havajskim uzorkom

Ovo je još jedan odjevni komad koji se smatrao omraženim, a bio je namijenjen isključivo muškarcima. Ipak, ove ga sezone nose i žene, a dobra je ideja što je možete posuditi iz ormara dečka, muža ili brata! 

Ružičasta boja

Roza, roza i još malo roze - trebamo li išta više reći? Više nije namijenjena isključivo djevočicama, već odlično izgleda nošena od glave do pete. Ako niste hrabre za to, odlučite se samo za jedan odjevni komad! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".