Torbice na muškarcima? Pitali smo žene, ali i frajere što misle o tom: "Nekako mi ih bude žao kad ih vidim..."

Mišljenja su, naravno, oprečna, no ipak većina smatra kako bi torbice i dalje trebale biti rezervirane isključivo za žene!
Vidi originalni članak

Kad su u redakciji "torbice" i "muškarci" spomenuti u istoj rečenici, odmah su se stvorila dva klana - jedan koji apsolutno podržava torbice na muškarcima i drugi, značajno veći, koji smatra da su torbice isključivo rezervirane za žene. 

Naravno, u to ne ulaze ruksaci i aktovke, ali budući da su mišljenja tako podijeljena, odlučili smo provjeriti i kakvo je mišljenje izvan redakcije. Jedan od prvih prizora koji je svima pao na pamet? Legendarna epizoda "Prijatelja" kad Rachel nagovara Joeya da kupi torbu, a iako mu je ideja bila odbojna, na kraju mu se svidi kako mu stoji! Naravno, uz tvrdnju kako je riječ o unisex modelu. 

Pa, vrijeme da se konačno riješi misterij i odgovori se na pitanja - postoji li muška torbica i trebaju li ih muškarci uopće nositi! Kod gotovo svih žena, ali i mnogih muškaraca odgovor je bio NE, a neke su dale i detaljno objašnjenje. 

Mira (26) rekla je kako joj torbice na muškarcima nikad nisu bile privlačne, to joj je jednostavno - ne:

Ne mogu ga shvatiti ozbiljno, pogotovo kad je onako ženskasto drži u ruci.

U videu pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

S njom se slaže i Barbara (25) koja je kratko i jasno rekla da torbice na frajerima ne dolaze u obzir te dodala da joj bude nekako žao muškaraca kad ih vidi na njima. Većina ženskih odgovora glasila je jako jednostavno - ne, čak bez nekih dodatnih objašnjenja jer djevojke misle da bi torbice i dalje trebale zauzimati mjesto isključivo u njihovom ormaru. Jedna dama ponudila je i objašnjenje:

Muškarci ne bi trebali nositi torbice! Muška moda je već i tako uzela maha i opasno se petlja u žensku modu.

Ipak, neke žene se ne slažu s tim mišljenjem. Primjerice, jedna djevojka kaže:

Ja sam za to da muškarci nose torbice. Tako bi nas zabavljali svojim odabirima, a nekima bi bile i korisne... Valjda!

Druga je svoj potvrdan odgovor obrazložila i primjerom iz stvarnog života. Naime, torbice na muškarcima opravdala je Davidom Beckhamom koji u nekim prilikama odjevnu kombinaciju zaokruži torbom, primjerice velikim pismo modelom s Louis Vuitton potpisom. Mi ćemo samo reći: TO. JE. BECKS

via GIPHY

Kužite?

Nadalje, jedan je frajer napravio razliku između velikih i malih torbica. Naime, prema njegovom mišljenju, torbica koja se nosi preko tijela dolazi u ozbir, dok veliko "ne" imaju - velike torbe. Slikovito je to opisao ovako:

Drugi ispitanik ne može se složiti s njim te je rekao:

Normalno da ne. Ne zove se ta torbica uzalud pederuša.

Čini se kako su posebno popularne tzv. "poštarske" torbe koje su pratkične za svaki dan. Jedan domaći glumac nije specificirao kakve torbe voli, već kratko odgovorio kako smatra da ih i muškarci mogu nositi. 

Na kraju, donosimo i razmišljanje jedne djevojke o tome koje su "torbe" ipak dopuštene.

Big fat no za poštarske, preko ramena, trbuha, pupka itd... ALI, postoje dvije koje approvam, "oh ne... pokvario mi se vodokotlić" torbica i "waterproof leg purse" jer fakat imaju svrhu.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".