Torbica kakvu nosi Helena Šopar Zadro ne prolazi nezamijećeno: Kombinira je s najtraženijim hlačama ove sezone

Prisjetili smo se stajlinga iz travnja kad je cargo hlače kombinirala s tenisicama i elegantnom torbom
Vidi originalni članak

Volimo stil Helene Šopar Zadro - osim što je često imamo prilike vidjeti u odjevnim komadima s njezinim potpisom, model i dizajnerica prava je majstorica uklapanja trendovskih komada u vlastiti stil. Prisjetili smo se stajlinga s početka travnja kad ju je naš Goran Čižmešija fotografirao u centru Zagreba, i to u savršenoj kombinaciji za prijelaznu sezonu.

Njezine modne ideje mogu poslužiti kao inspiracija, pogotovo kad su u pitanju ležerne prilike. 

– Žurilo mi se i ovo su komadi koji su mi prvi pali pod ruku. U zadnje vrijeme sve više kombiniram ležerne komade s nečim efektnim – rekla je u travnju Helena za Divu i pozirala u stajlingu sastavljenom od cargo hlača, džempera, cool tenisica i otkačene torbe koja je bila prava zvijezda kombinacije. Mnogi bi je "sačuvali" samo za posebne prigode, no Helena je pokazala kako dobro može izgledati i u svakodnevnim, ležernim varijantama. 

Osim torbice, pozornost su ukrale i cargo hlače. Riječ je o jednom od najvećih trendova za novu sezonu, što potvrđuju noviteti u omiljenim dućanima, kao i kombinacije u uličnoj modi. Već smo na pistama s tjedana mode mogli pretpostaviti da će zavladati novim kolekcijama, a Helena zna kako ih isfurati u dnevnom izdanju. 

Tražite li cargo hlače, obratite pozornost na modele koje smo izdvojili u galeriji

FOTO: Bershka 249,90 kn FOTO: Bershka 199,90 kn FOTO: Bershka 79,90 kn FOTO: Bershka 299,90 kn FOTO: Bershka 199,90 kn FOTO: Bershka 79,90 kn FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: H&M 19 eura FOTO: H&M 29 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: H&M 19 eura FOTO: H&M 19 eura FOTO: H&M 24 eura FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 199,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Pull & Bear 99,90 kn FOTO: Pull & Bear 99,90 kn FOTO: Pull & Bear 69,90 kn FOTO: Pull & Bear 249,90 kn FOTO: Pull & Bear 249,90 kn FOTO: Pull & Bear 99,90 kn FOTO: Zara 99,90 kn FOTO: Zara 99,90 kn

 

Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica u izdanju bez greške: Ovih dana prepišite fantastične ideje Maje Tedeschi

Čizme kakve nosi model odličnog stila obilježit će i ovu jesen: Kombinira ih za čistu peticu, uz kratke hlače i sako

Komunikacijski stručnjak o pomami za tenisicama iz Lidla: 'To je paradoks. Tenisice su jeftine, ali cijenjene, toliko da postižu znatno veću cijenu'

Kakve tenisice biraju hrvatski nogometni reprezentativci? Livaković nosi klasiku, Oršić model s efektnim detaljima...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".