Torbica iz Balenciage postala viralni hit: Košta 1500 eura, no mnogima je za oko zapeo njen zanimljiv oblik

Ovaj jedinstveni modni dodatak, nazvan "Shoe Clutch Knife," ima cijenu od 1500 eura i već izaziva veliku pažnju među modnim entuzijastima.
Vidi originalni članak

Modni svijet je ponovno iznenađen neobičnim dizajnom iz kuće Balenciaga, koja je predstavila novi clutch torbicu koja izgleda točno kao cipela. Ovaj jedinstveni modni dodatak, nazvan "Shoe Clutch Knife," ima cijenu od 1500 eura i već izaziva veliku pažnju među modnim entuzijastima.

Dizajniran tako da podsjeća na visokokvalitetnu cipelu, clutch je izrađen od finih materijala i dolazi u nekoliko boja. Uključuje sve detalje koje biste očekivali od luksuzne cipela – šavove, kopče i teksture – ali u funkciji torbice. 

Balenciaga je poznata po svojoj hrabrosti u inovacijama i dizajnu, često pomičući granice tradicionalne mode. Ova torbica je još jedan primjer njihovog kreativnog pristupa i želje da stvore komade koji su istovremeno funkcionalni i izazovni.

Neobičan torbica već je viđena na nekoliko poznatih osoba i influencera, što je dodatno povećalo interes za ovaj neobičan modni dodatak. Bez sumnje, ova torbica postat će jedan od onih komada koji izazivaju rasprave i polariziraju mišljenja, što je često cilj Balenciaginog dizajnerskog tima.

Ni ovo nije prvi put da je Balenciaga izazvala rasprave svojim modnim komadima, a uz ovu torbicu u obliku štikle izdala je još jednu clutch torbicu žute boje u obliku – balerinke za 1290 eura, kao i cijelu liniju torbica u obliku vrećica od čipseva čija je cijena 1550 eura.

Kraljica Letizia elegantnu haljinu savršeno je uparila uz jednostavne i udobne sandale
Jelly cipele imaju velik problem - napravljene su od plastike i potpuno neekološke
Odličan modni trio: Irena Šekez Sestrić, kćer Iskra i simpatičan Goran oduševili u sjajnim ljetnim kombinacijama

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".