Torbe na muškarcima? Ako i niste fan, ovi će vas frajeri uvjeriti da se mogu dobro isfurati!

Goran Čižmešija fotkao je tri odlična muškarca koji su dokazali da i frajeri mogu nositi torbe!
Vidi originalni članak

Muškarci koji nose torbe predmet su vječnih polemika. Neki ih odobravaju jer ih smatraju praktičnima, ali i jako stylish modnim dodatkom koji podiže svaku odjevnu kombinaciju, dok druga skupina smatra kako je to isključivo ženski modni dodatak.

Međutim, gledajući ove tri fotografije Gorana Čižmešije, možemo zaključiti kako one na muškarcima mogu izgledati odlično! Predstavljamo vam tri frajera - Marijana Čipčića, Mateja Miloševa i Orsata Čolakovića koji su nam pokazali da su torbe odavno prestale biti modni dodatak rezerviran isključivo za žene!

Marijan Čipčić povjesničar je koji voli military stil zbog kojeg je i kupio ovaj popularan Zarin kaput. Iskombinirao ga je uz šal iz H&M-a, Diesel traperice i čizme iz Bate. 

Matej Milošev glazbenik je kojem su omiljene kombinacije u kojima se osjeća ugodno, a ovu je odabrao za odlazak na tržnicu i na kavu s društvom. Nosi kaput i čizme iz Zare, hlače i majicu iz H&M-a, torbu Paul Marius, dok je šal dar iz Škotske. 

Orsat Čolaković ekonomist je koji je također odabrao torbu s potpisom Paul Marius, a kombinirao ju je s jaknom iz Sisleya, hlačama Scotch&Soda te čizmama Trussardi. 

Ovo mi je kombinacija za posao, a i volim se srediti.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".