Torba s Pradinim potpisom pravi je hit među trendsetericama, a u Mangu smo pronašli puno pristupačniju verziju

Cijena torbe je 169,90 kn, a osim u crnoj koja će posebno razveseliti klasičarke, torba je dostupna u još dvije boje - boji vina i boje konjaka.
Vidi originalni članak

Pradine torbe ove su sezone ponovno došle u fokus, ponajprije zahvaljujući re-izdanju kultne Nylon torbe, jednom od kultnih modela još od osamdesetih godina prošlog stoljeća. Osim Nylon modela, još jedna it torba je mini izdanje Saffiano torbe koju su trendseterice rado dodale u vlastitu kolekciju. Među njima je i Chiara Ferragni koja ih je isfurala na ležerno trudničko izdanje - Uggsice, traperice i ružičasti kardigan. 

Ipak, njezina je cijena uistinu paprena - na službenoj stranici košta 895 funti, odnosno nešto više od 7400 kn. Srećom, tu su high street modeli koji u svojim kolekcijama uvijek ponude modele koji neodoljivo podsjećaju na dizajnerske verzije.

Tako smo u ponudi jednog od omiljenih dućana, Manga, pronašli torbu sa zlatnim lancem koja je dizajnom vrlo slična skupocjenoj verziji. 

Cijena torbe je 169,90 kn, a osim u crnoj koja će posebno razveseliti klasičarke, torba je dostupna u još dvije boje - boji vina i boje konjaka. 

Dobra kožna torba osnova je svake garderobe, a u popularnom high street dućanu ima super modela od 299,90 kn
Torbe kakve nose frendice sa špice hit su već sezonama, a mnogi bi je voljeli vidjeti i u svojoj kolekciji; biste li ih nosili?
Klasika dugo nije izgledala ovako dobro: Ne znamo što nam je bolje u ovom super stajlingu - torba, čizme, baloner...
Kako izgleda najtrendi torba ove jeseni? Nosi je stajliš dama, a mi znamo gdje je možete kupiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".