Torba? Plastična vrećica? Ne znamo, ali na Asosu se prodaje za gotovo 130 kuna!

Baš nas zanima hoće li ovaj model biti hit među fashionisticama
Vidi originalni članak

Već sad slobodno možemo reći da nas svaki dan neki neobičan komad iznenadi na web shopovima, a danas je na red došla plastična torba/vrećica s Asosa koja se prodaje za nevjerojatnih 15 funti, odnosno gotovo 130 kuna.

Prilično neobično, s obzirom na to da su brojne trgovine počele naplaćivati vrećice kako bi se reducirala njihova uporaba. Na Asosu su je predstavili kao torbu, a dolazi s potpisom brenda Hype te je opisuju kao komad koji će "nadopuniti svaki outfit". 

Torba je u potpunosti prozirna, a dali su i upute kako je koristiti - treba je tek prebrisati suhom krpom. Znamo da su prozirni model postali hit još prošlog ljeta, a njihova se popularnost i dalje ne smanjuje, no ovakav model uistinu previše podsjeća na plastičnu vrećicu! 

 

Upoznajte Sanju! 😊 Ona u svojoj kolekciji ima više od 300 barbika, a jedna je visoka čak - metar! 😍 A Sanja je još i bajkerica, lovkinja i profesorica 😎

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".