Torba iz Mangove nove kolekcije koja nas je neodoljivo podsjetila na popularni dizajnerski model

Torba je nekoliko desetaka puta jeftinija od Celine modela pa za nju treba izdvojiti 45,99 eura
Vidi originalni članak

Celine Box torba ima već kultno mjesto u modnom svijetu i jedan je od onih modela koji se mnogih ljubiteljicama mode nalazi na listi želja. Zahvaljujući klasičnom, svevremenskom izgledu torba nikad ne izlazi iz mode, a kako je jednostavna, lako se kombinira s ostatkom garderobe. 

Dolazi u cijeloj paleti nijansi, a najpopularnije su one neutralne, kao što su crna, bež ili boja vina. No, ono što mnoge dijeli od kupnje je vrtoglavo visoka cijena torbe. Tako, recimo, model od janjeće kože u bordo boji na službenom web shopu košta 3200 eura.

Ipak, ponovno su u priču uskočili high street brendovi i, kao mnogo puta do sada, ponudili u kolekciji model koji neodoljivo podsjeća na dizajnerski. 

Torbu sličnu dizajnerskoj pronašli smo u Mangu, a na skupocjeni model podsjetila nas je bojom, oblikom i zlatnim detaljima.

Napravljena od umjetne kože, torba ima dva unutarnja pretinca i podesive remene pa je možete nositi preko tijela ili na ramenu. Cijena joj je znatno pristupačnija od dizajnerskog modela pa je jeftinija čak nekoliko desetaka puta! Tako za high street varijantu treba izdvojiti 45,99 eura. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".