Torba, čizme ili sako s domaćim potpisom? Teško je reći što je bolje u cool izdanju Ane Radišić

'Martensice', kultna torba i blejzer upečatljivog uzorka odlično su se nadopunili u kombinaciji koju je podcasterica izabrala za predstavljanje albuma.
Vidi originalni članak

U intimnoj atmosferi Kluba kazališta Komedija (bivši prostor kluba Kontesa) uz podršku obitelji, prijatelja, suradnika i brojnih zaljubljenika u jazz glazbu, zagrebačkoj publici predstavljen je album „New Horizons“ Zvonimira Radišića. Mladi Riječanin je pet godina stvarao sedam skladbi koje su sinoć oduševile sve okupljene, među kojima je bila i Ana Radišić.

Svestrana i talentirana podcasterica za ovu je prigodu odabrala kombinaciju koja može poslužiti kao sjajna inspiracija za svaki dan.

Zvijezda kombinacije bio je crno-bijeli sako upečatljivog uzorka, s domaćim potpisom. Iza njega stoji Aleksandra Dojčinović, a jednom smo je prilikom vidjeli u njemu, kada ju je fotografirao Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama Tada nam je rekla kako joj se sviđa kombinacija Rolling Stones majice i sakoa s uzorkom. Dodala je i da je vjerna rock stilu kojeg najviše voli, pogotovo u jesen kada se može slojevito odjenuti.

Efektan spoj majice i blejzera Ana je kombinirala s dobrim, starim jeansom, a pozornost je ukrala i torbu koju je odabrala. Riječ je o Saddle modelu brenda Dior kojeg je popularizirala Carrie Bradshaw u kultnoj seriji "Seks i grad", a prije nekoliko godina, ponovno je postala jedan od it modnih dodataka. Anin izbor bio je model u crvenoj boji, čime torba postaje jedan od onih dodataka koji bi osvježio i najobičniji stajling.

Kombinaciju je zaokružila 'martensicama', čizmama koje imaju kultno mjesto u svijetu cipela i klasik su koji nikad ne izlazi iz mode. 

'Volim retro stil i rijetko kad kupujem u Hrvatskoj. Ne pratim modne trendove, već kreiram svoje'

Vlasnik salona o novim cijenama frizerskih usluga: 'Svi koji su dizali cijene nakon uvođenja eura, mislim da to nije ok'

Novi trend s društvenih mreža kao najbrži, najjeftiniji i najpraktičniji način da stanete na kraj nepotrebnim kupnjama

Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Kombinaciju sam odabrala jer danas malo tko hoda elegantnije odjeven po gradu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".