Topshop ponovno dostupan u Hrvatskoj

FOTO: Net-a-Porter FOTO: Net-a-Porter FOTO: Net-a-Porter FOTO: Net-a-Porter FOTO: Net-a-Porter FOTO: Net-a-Porter
Premium kolekciju Topshopa u Hrvatsku možete naručiti preko Net-a-Porter stranice...
Vidi originalni članak

Omiljeni britanski hight street brend Topshop uz svoju osnovnu high street kolekciju, predstavio je i onu višeg cijenovnog razreda, koja je modnoj publici dobro poznata pod imenom Topshop Unique. Premda u shoppingu omiljenih odjevnih komada dosada nismo mogli osobno uživati, budući Topshop ne dostavlja u Hrvatsku, od sada su izabrani odjevni predmeti dostupni klikom miša zahvaljujući novopečenoj suradnji Topshopa i Net-a-Portera.

Kupci Net-a-Portera, pa tako i oni hrvatski, moći će birati chic komade iz kolekcije inspirirane britanskom tradicijom i ljetnim regatama. Kolekcija obiluje lepršavim cvjetnim i čipkastim haljinama u pastelnim bojama, ‘it’ modelima traper suknji i hlača, kao i drugim klasični komadima. Uz ključne komade poput blejzera, košulja i bluza, našlo se i par netipičnih komada za proljeće, poput krznenih bundica.

Topshop je ovu kolekciju predstavio prošle jeseni na Londonskom tjednu mode, a sada je ekskluzivno isključivo prodaje na svom webshopu i na Net-a-Porteru.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".