Toplo, ugodno i mekano - komadi bez kojih ne možemo!

Nakon napornog dana u redakciji, presvući se u ugodno i toplu odjeću te uživati u ostatku večeri za nas je neopisivo. Ili pak nedjelja ujutro, ispijanje kave i odmor u toplini doma? Jedva čekamo! Odabrali smo za vas nekoliko komada koji su toliko ugodni, topli, mekani da ih jednostavno morate imati.
Vidi originalni članak

Papuče koje ugriju, a time i opuste i najumornije ili promrzle noge. Jako su ugodne i naš odabir broj jedan. Sive, bijele ili baby roze – odabir je vaš. 

Ovaj kućni ogrtač je toliko mekan da ćete se na tren osjećati kao da vas grli veliki plišani medvjed, a taj osjećaj je neprocjenjiv. Također je dostupan u dvije točkaste varijante – baby rozoj i crnoj.

Donji dio pidžame u raznim blagdanskim dezenima i više je nego poželjan. Možete birati između snježnih pahuljica, zvjezdica kao i običnih i klasičnih pidžama. 

Ova pidžama po nama savršena je za božićno jutro i traženje poklona pod jelkom. Ako i niste bili dobri ove godine, barem po procjeni Djeda Mraza, upotpunit će blagdansko prijepodne s najmilijima što je ipak i smisao blagdana. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".