Topli zagrljaj

Volimo tople i lijepe kapute, a posebno nam se dojmio onaj od Lane Mihić. Ovaj tjedan za vas izdvajamo tri kaputa koji će vam postati najbolji prijatelji u ovo hladno vrijeme.
Vidi originalni članak

Ukoliko ste i dalje u potrazi za kaputom koji će vas grijati još nekoliko sezona, imamo rješenje. Za vas smo odabrali tri kaputa, koja osim da su topla, izgledaju fantastično. Možete ih kombinirati na torbe raznih boja i uzorka, kao i čizme ili cipele, a sve upotpunite zimskim modnim dodacima poput šala, rukavica ili neke zanimljive kape. Ako se odlučite za klasičan kaput u crnoj ili sivoj boji, svakako imajte na umu da monotoniju možete razbiti igrajući se s bojama modnih dodataka.

Moderna Barbie

Topla bajka

Poslovna prilika

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".