Topli šal i cool kapa: Ovaj dvojac iz centra zna kako se na stylish način boriti protiv hladnoće

Duo u odličnim zimskim kombinacijama fotografirali su naši street style fotografi
Vidi originalni članak

Zimski uvjeti i niske temperature zahtijevaju zaista 'full' opremu, no uz efektne modne dodatke i odlične modele zimskih jakni ili kaputa svaki outfit može biti stylish, a ovaj par iz centra grada pravi su primjer toga.  

On je odjenuo traperice i sportske visoke tenisice, a protiv zime se opremio odličnim modelom muške zimske parke. U cijeli outfit odlično se uklopila i siva kapa, a s naočalama koje su prije svega funkcionalan modni dodatak izgleda baš cool. 

Njegova pratnja također se odlučila za toplu odjevnu kombinaciju, ali u nešto tamnijim nijansama. Odjenula je crne uske traperice koje je uparila s crnim kaputom s pojasom. Cijelu kombinaciju zaokružila je voluminoznim crno-bijelim šalom te neodoljivom sivom kapom. Tmurne nijanse izvrsno su razvedrile žute Timbe koje ni ove godine ne izlaze iz mode. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".