Topli, kvalitetni i upečatljivi! Kaputi i ove zime dominiraju odjevnim kombinacijama

Može se bez tisuću i jedne stvari, ali bez dobrog kaputa zaista nije preporučljivo provesti zimu.
Vidi originalni članak

Ključni dio svakog zimskog outfita uvijek su bili i ostat će kaputi. Jesen nam je već najavila neke od trendova, no zimski modeli sada donose njihovo još raskošnije i, ono najvažnije, još toplije izdanje koje će nam osigurati da i najniže temperature prevladamo sa stilom.

Iako smo od kalendarskog početka zime udaljeni još nekoliko tjedana, vrijeme već naveliko diktira naše zimske modne odabire, a sada je pravo vrijeme da svoju garderobu obogatimo efektnim kaputom koji će dominirati svakom odjevnom kombinacijom i koji donosi odgovor na svaku vremensku (ne)priliku.

Ove su se godine kaputi vratili u najtoplijim izdanjima, a uz klasične krojeve i siluete koje odišu elegancijom, ženstvenošću i jednostavnošću i ove će zime biti savršeni ogrtač koji upotpunjava svaku zimsku kombinaciju. Moderan pomak spoju toplih materijala i klasičnih  krojeva donose najrazličitiji uzorci i boje iz zimske palete s kojima će svaka kombinacija izgledati izrazito dojmljivo.

Zimske kolekcije koje su već odavno popunile police omiljenih modnih brendova istaknule su nekoliko novih trendova u svijetu kaputa koji spojem klasičnog i trendi stvaraju efektan izgled, ali i zadržavaju njihovu svestranost. Valentino je svoje klasične crne modele začinio kolorističkim motivima i printom, dok je Chanel ostao vjeran raskošu kariranog uzorka zemljanih nijansi.

Ni ove godine s trona ne silaze 'teddy' kaputi koji predstavljaju most između krznenih bundi i kaputa, a istovremeno su i njihova najtoplija inačica. Max Mara i ove sezone je kraljica 'teddyja' pa je svojoj paleti neutralnih nijansi dodala i nešto življe boje, crvenu, žutu i plavu. High street brendovi ostali su vjerni klasičnim modelima i zagasitim bojama, a posebno dobro izgledaju modeli s pojasom koji će naglasiti ženstvenost svake figure.

Premda je zimski kaputi odjevni komad u koji je potrebno uložiti nešto više novca, on je istovremeno investicija koja će nam se višestruko isplatiti jer ćemo mu se s prvim niskim temperaturama opetovano vraćati svake godine. Osim što ispunjavaju svoju svrhu u borbi protiv hladnoće, kaputi su dovoljno efektni da začine i najjednostavniji zimski look, a još ako je riječ o kariranom ili leopard uzorku čijoj se popularnosti ne nazire kraj, budite sigurni da u garderobi imate odjevni komad koji garantira izvrstan zimski styling. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".